Hotel Hotel

NINO

Budapest

Bemutatkozás

 

A Club célja, hogy színvonalas szórakozási lehetőséget nyújtson azok számára, akik imádják az igényes house zenét, a gyönyörű környezetet, a jófej embereket.

Nálunk minden arról szól és mindenki csakis azon munkálkodik, hogy Te maximális elégedettséggel térhess haza, szívedben megannyi feledhetetlen élménnyel, hogy bármikor szívesen térj vissza hozzánk. Erre az elvarázsolt helyre, ahol minden péntek és szombat éjszaka az Ibizai clubok magával ragadó hangulata és világa vár. Ahol kapsz egy szeletet Ibizából - hiszen minden éjszaka a PACHA IBIZA dj-i játszanak és forró táncos performance-ok izzítják a hangulatot!

A Vörösmarty téren nyílt Nino viszont éppen erre tesz kísérletet, és talán állítható, hogy a leghitelesebb formában.

Főleg, hogy nem kisebb brand, mint az ibizai Pacha támogatásával teszi mindezt.

Ennek megfelelően egy egészen más atomszférájú klubba lép be az, aki ellátogat ide, hiszen rögtön a bejáratnál úgy indul a vendéglátás, hogy a porta mosolyogva üdvözli a beérkezőket, felel minden kérdésre, eligazít és rendelkezésre áll. Mindez pedig csak fokozódik, amikor a bárhoz érkezünk, ahol a pultosok hasonló derültséggel és profizmussal ajánlják a vendégeknek az italokat, kifogástalan precizitással.

Ha pedig a vendég például kiborítja az italát az asztalánál, bruttó egy percen belül ott terem a személyzet egy tagja, hogy megtisztítsa az asztalt, és felkínáljon egy másik italt.

E hozzáállás praktikusan meg is szűri a vendégkört, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy valamiféle túlzott elitizmusban lézengő közönséget vonz a Nino.

Sőt, voltaképp egy meglehetősen sokszínű közönségről lehet beszélni, akik a légkör hatására szinte azonnal akklimatizálódnak az ibizai pezsgéshez, amit csak tovább tetéz az itthon szinte teljesen eltűnt táncosok előadásai a bárpultokon. Mindezt performansz jelleggel, nem pedig közönséges vonaglással, mint azt hajdan talán sokan hitték, így a dekoratív lányok inkább egy komoly löketet adnak az egyébként is erős hangulathoz.

A hab a tortán pedig természetesen a zene, amit egy egészen kiváló hangtechnikával valósítottak meg a tulajdonosok, nem titkolva azt, hogy a pachai értelemben vett hangulatot csak a legprofibb technikával lehet hitelesen átadni.

Ebből fakadóan a Nino eklatáns példája annak, hogy milyen is egy ibizai klub, illetve, hogyan kell azt hitelesen importálni Közép-Európába, kiegészítve a budapesti éjszakát a legexkluzívabb ibizai rezidensekkel.

Ha tehát valaki a tél közepén Ibizára szeretne utazni instant körülmények között, annak nyilvánvalóan a Nino-ban van a helye. Ezen a héten is!

Nyitva tartás

hét - csüt: 10:00 - 23:30
pén - szo: 10:00 - 5:00
vas: 10:00 - 23:30
 
 
Szolgáltatások
Asztalfoglalás lehetséges
Betévedő vendégek jöhetnek
Csoportok részére
Vendéglátás
Felszolgálás
Szabadtéri ülőhelyek

Parkolás
Utca
Parkolóhely
Parkolóőr

Fizetési lehetőségek
Visa
Mastercard
Készpénz
 

 

 

Vár a NINO a PACHA IBIZA hivatalos magyarországi partnere.

Árak

 

Akciók


Videó!


Elérhetőség

Utcakép

Térkép

Copyright © 2014 itthon.info